Twente-PSV

Zaterdag speelt Twente thuis de topwedstrijd tegen PSV Eindhoven. De wedstrijd begint om 18.45 uur.

Om 16.00 uur staat er een heerlijk stamppotbuffet klaar voor degenen die zich daarvoor hebben opgegeven (stuur een e-mail naar bestuur@fctholten.nl). Het buffet wordt verzorgd door onze eigen Prins Carnaval.

De bussen vertrekken om 17.15 uur vanaf Bie Toontje. Geef je op voor de busreis door een e-mail te sturen naar busreizen@fctholten.nl.

De bussponsor voor deze wedstrijd is Rietdekkersbedrijf Aaftink. Wim Aaftink is een gediplomeerd rietdekker, en zijn passie zie je terug in het resultaat. Het bedrijf is aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers. Meer informatie is te vinden op www.rietdekkersbedrijfaaftink.nl.

Lees meer

Twente wedstrijden

Twente-GAE; bus vertrekt eerder!

Zondag speelt Twente de derby tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd begint om 14.30 uur.
DE BUSSEN NAAR DE WEDSTRIJD VERTREKKEN EEN KWARTIER EERDER DAN NORMAAL, DUS OOK IN NIEUW HEETEN ZULLEN DE BUSSEN EERDER VERTREKKEN.

Lees meer »
Twente wedstrijden

Twente-Utrecht

Zondag 18 februari zal FC Twente het thuis opnemen tegen FC Utrecht. Het is een vroege wedstrijd die om 12.15 uur begint. De bussen naar deze wedstrijd vertrekken om 10.45

Lees meer »
Twente wedstrijden

Twente – RKC

Zaterdag speelt Twente om 16.30 uur tegen RKC. De bussen naar deze wedstrijd vertrekken om 15.00 uur vanaf Bie Toontje

Lees meer »
Overig

Truien passen

Aanstaande zaterdag, 3 februari, tussen 14.30 en 15.00 uur is het mogelijk om Bie Toontje de trui te passen en te bestellen!

Lees meer »
Twente wedstrijden

Twente – AZ

Aanstaande zaterdag mogen we weer! Dan speelt Twente thuis gelijk de topper tegen AZ Alkmaar. De wedstrijd begint om 18.45 uur. De bussen vertrekken om 17.15 uur vanaf café Bie

Lees meer »