Busvervoer

Bij elke thuiswedstrijd van FC Twente vertrekken we vanuit Holten met twee bussen naar de Grolsch Veste. De bussen vertrekken 1 uur en drie kwartier voor de wedstrijd vanaf café Bie Toontje. Na de wedstrijd wacht de bus uiterlijk 30 minuten bij de Grolsch Veste. Aanmelden voor een busreis kan tot 48 uur voor de wedstrijd via busreizen@fctholten.nl.

Op alle busritten georganiseerd door de Supportersvereniging FC Twente Holten zijn onze busreglementen van toepassing.

Kosten
De kosten voor een busrit naar een thuiswedstrijd van FC Twente bedragen € 11,- voor leden en € 13,- voor niet-leden.

Busabonnement
Naast losse buskaarten is het ook mogelijk om een busabonnement voor een half seizoen aan te schaffen. Afhankelijk van het aantal thuiswedstrijden in een seizoenshelft betaal je € 64,- of € 72,- per busabonnement. Dit komt gemiddeld neer op € 8,- per busrit. Een busabonnement is overdraagbaar aan andere leden of niet-leden. Als het een niet-lid betreft, betaalt hij/zij € 4,- bovenop het busabonnement. Als je een busabonnement hebt maar niet meegaat naar een thuiswedstrijd, vragen we je om je af te melden via busreizen@fctholten.nl. Dit geeft ons een goed beeld van het aantal deelnemers per busreis en voorkomt onnodige inzet van extra bussen.

Catering
Tijdens elke busreis is er in de bus frisdrank, bier of wijn verkrijgbaar voor € 1,50 per consumptie. Het is voor meereizende supporters verboden om zelf alcoholische dranken mee te nemen.