Supportersvereniging
FC Twente Holten

HET ONTSTAAN

In 2009 merkten Holtense supporters van FC Twente, waaronder Erik Jansen, Martin Kemper, Nico Leeftink, Jeffrey Muller, Henk Oudenampsen, Peter Rietman en Erik Jan Stukker, op dat steeds meer inwoners van Holten de weg naar de Grolsch Veste wisten te vinden. Gezamenlijk koesterden zij het idee om een Holtense Twente Supportersvereniging op te richten, met als doel de Holtense Twente supporters te verenigen.

Busvervoer

Bij elke thuiswedstrijd van FC Twente vertrekken we vanuit Holten met twee bussen naar de Grolsch Veste. De bussen vertrekken 1 uur en drie kwartier voor de wedstrijd vanaf café Bie Toontje. Na de wedstrijd wacht de bus uiterlijk 30 minuten bij de Grolsch Veste. Aanmelden voor een busreis kan tot 48 uur voor de wedstrijd via busreizen@fctholten.nl.

Uitwedstrijden

Via de supportersvereniging kun je ook uitwedstrijden van FC Twente bezoeken. Je kunt je tot uiterlijk een week voor de wedstrijd aanmelden voor een wedstrijdkaart en busvervoer via busreizen@fctholten.nl. Voor de meeste uitwedstrijden is opstappen in Holten mogelijk.

Nieuws

Twente wedstrijden

Twente-GAE; bus vertrekt eerder!

Zondag speelt Twente de derby tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd begint om 14.30 uur.
DE BUSSEN NAAR DE WEDSTRIJD VERTREKKEN EEN KWARTIER EERDER DAN NORMAAL, DUS OOK IN NIEUW HEETEN ZULLEN DE BUSSEN EERDER VERTREKKEN.

Lees meer »
Twente wedstrijden

Twente-Utrecht

Zondag 18 februari zal FC Twente het thuis opnemen tegen FC Utrecht. Het is een vroege wedstrijd die om 12.15 uur begint. De bussen naar deze wedstrijd vertrekken om 10.45

Lees meer »
Twente wedstrijden

Twente – RKC

Zaterdag speelt Twente om 16.30 uur tegen RKC. De bussen naar deze wedstrijd vertrekken om 15.00 uur vanaf Bie Toontje

Lees meer »
Overig

Truien passen

Aanstaande zaterdag, 3 februari, tussen 14.30 en 15.00 uur is het mogelijk om Bie Toontje de trui te passen en te bestellen!

Lees meer »
Twente wedstrijden

Twente – AZ

Aanstaande zaterdag mogen we weer! Dan speelt Twente thuis gelijk de topper tegen AZ Alkmaar. De wedstrijd begint om 18.45 uur. De bussen vertrekken om 17.15 uur vanaf café Bie

Lees meer »